Dagens Makeup - Metal Matte Icequeen.

En lille lejlighed der måske bliver vores

Lige nu går vi og venter på at skulle ud og se på en lille lejlighed inde i Århus midtby som vi tror kunne være lige os. Spændingen er høj og tankerne om boligindretning og et mere personligt køkken samt badeværelse er klart noget at se frem til. Lige nu bor vi i et stor rækkehus sammen med 3 andre. Hvilket har fungerer så fint og jeg har jo boet her siden jeg først flyttede til Århus, så det har altså været mit hjem i tre og et halvt år. Men trangen til at få vores egen lejlighed har ligget og lurer i overfladen i noget tid og da vi så fik nys om en lille lejlighed i Århus hjerte, måtte vi altså bare lige se lidt nærmere på sagen. Vi har endnu ikke set billeder af den men vi ved dog at, der er køkken og stue ud i et, hvilket både er hyggeligt og pladsbesparende men også lidt svært at indrette. Derfor tænker vi at et Laminatgulv på køkkenarealet kunne være virkelig godt, så frem der ikke er et i forvejen. Det fede ved laminatgulv er jo at man kan skabe et meget personligt udtryk og så kan det jo skiftes ud uden de store problemer. Lige nu har jeg sort og hvid ternet i tankerne. Er spændt på om den lille
Lejlighed bliver vores. Der er krydsede fingre hele vejen.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - Metal Matte Icequeen.