Blogrutine og job i Sephora.

Dagens Makeup – Metal Matte Icequeen.

Den kreativitet det har givet mig at arbejde i Sephora, når det kommer til min makeup, er jeg så mega glad for. Der er nemlig ingen begrænsninger for hvad jeg må have på og jeg behøver ikke neddæmpe min makeup som jeg nogle gange har været nødsaget til på andre jobs. Så jeg er blevet enormt farveglad, og jeg eksperimentere rigtig meget med forskellige teknikker og produkter i øjeblikket. Jeg nyder det virkelig. Dette look minder mig aller mest om en sne-dronning med det lidt kølige farver. Looket var ikke planlagt, men kom da jeg brugte min nye palette Metal Matte fra Kat Von D (Som er gudesmuk!). Lineren er lavet med en metal læbestift fra NYX og jeg digger det helt vildt. Jeg glæder mig dog også til at have farven på mine læber til et vildt look.

 photo P1012574_zpsklzj6ci5.jpg

 photo P1012562_zpspqfqyfcg.jpg

 photo P1012553_zpszv9ootrs.jpg

Foundation ?  Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation 110.
Concealer ? NARS Radiant Creamy Concealer – Vanilla.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Blush ? Marc Jacobs air blush soft glow duo – Kink & Kisses.
Highlighter ? The balm mary-lou manizer.
Øjenbryn ? Benefit goof proof eyebrow pencil 3.
Øjenskygge ? Kat Von D Metal Matte Palette.
Eyeliner ?  NYX Cosmic Metals Lip Creme Electromagnetic.
Mascara ? Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara.
Læbestift ? Sephora cream lip stain 13 marvelous mauve.

Jeg håber i kan lide looket. Jeg ved godt det ikke er alle af jer der ville tage det på til hverdag, men så er det godt vi er i en festlig højtid og om ikke andet kan man jo aldrig udfordre sig selv til at springe ud i lidt sjovt med farver. Det har jeg hvert fald forsøgt på, på det seneste.

Hvis ikke du følger med inde på instagram – liseemilia, så har du formenligt ikke set mit nye hår, som jeg fik ordnet hos en frisør, for det var virkelig få tide at mit hår fik lidt forkælelse. Jeg er så glad for mit nye look, med en vild Ombre. Om jeg beholder den i lang tid ved jeg ikke endnu, men nøj overgangene har hun altså klaret godt. Der er mange nye produkter i produktlisten og jeg glæder mig til at fortælle om nogle af dem individuelt i anmeldelser. Nu vil jeg kridte skoene for endnu en forhåbenligt herlig arbejdsdag i Sephora kalder. (Kom endelig og sig hej hvis i besøger os i Magasin i Århus.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogrutine og job i Sephora.