Seche Vite - Når neglelakken drille.

Spring ud i det

Reklame.

Det er svært at finde på ønsker til en ønskeseddel for mit vedkommende. Det problem har jeg altid haft, årsagen kender jeg ikke men nu har jeg lavet en hvor der står mere på end to ting. Noget jeg altid ønsker mig er oplevelser. Jeg elsker idéen i både at give og få oplevelser i gave. For den slags bliver oftes til minder af en helt særlig slags. Siden jeg var lille og havde en drøm om ar jeg kunne flyve, har det været et af mine største ønsker at opnå følelsen af rent faktisk at kunne det. Hvilket også er grunden til at jeg enormt gerne vil prøve at spænde en faldskærm på ryggen og gøre noget så vildt som st tage et spring i faldskærm. For at være ærlig så er det nok lidt ironisk da jeg helt ærligt er ret så højde skræk. Bare jeg skal stå på en stige bliver jeg altså svimmel. Så jeg har endnu ikke sat faldskærmsudspring på min som et ønske. Jeg skal lige være helt klar til det store spring, hvis jeg altså nogensinde bliver det. Det ville være en helt igennem uforglemmelig oplevelse og den slags skal man have en håndfuld af her i livet. Hvis du mangler en god idé til en helt særlig gave og kender en der ville turde så kan du se på mulighederne lige her – dropzonedenmark.dk

Jeg har været helt fortvivlet når det kommer til min kærestes julegave. For jeg ville så gerne give ham noget helt særligt. Vi kom til at snakke om det da vi var ude og spise,  det viste sig at han også havde samme problem og vi blev derfor enige om at tage på en lille rejse i januar og samme aften fandt vi så et godt hotel og flybilletter til Prag og nøj hvor vi glæder os. Måske jeg kan lokke ham med ud i en faldskærm om nogle år.

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seche Vite - Når neglelakken drille.