EN PERSONLIG ADVENTSKALENDER + Rabatkode.

Seche Vite – Når neglelakken drille.

Hvis der er noget der kan irritere mig helt grænseløst så er det når min neglelak enten falder af i flager på dagen hvor jeg har taget den på, men endnu værre er altså når den ikke når at tørre helt inden jeg skal ud af døren, det er død og pine og jeg har fået neglelak på flere tørklæder og jakker igennem årene, end jeg tør tænke på. Derfor blev jeg så glad da jeg modtog en pakke med mine to yndlings produkter til neglene,  Seche Vite og Seche Vive! Seche Vite stiftede jeg bekendtskab med for en 3 år siden og det er blevet til et par flasker i mellemtiden. Den får altså lak til at tørre på nul komma fem og så bliver det siddende uanset hvor klodset jeg er når jeg skal binde sko og tage jakke på kun minutter efter jeg har ordnet mine negle. Gellakken er helt perfekt til festlige negle, de får sådan et lækkert finish og holder altså en del længere.

 photo P1012557_zpsa2rgcn4z.jpg

Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat 99.95 kr // Seche Vite Dry Fast Top Coat 99.95 kr.

Jeg har virkelig haltet på neglefronten siden jeg startede på mit nye arbejde i Sephora, for det slider sådan på neglene at arbejde i butik. Allerede den første uge havde jeg knækket 5, lige da de endelig havde fået en god længde. Men nu er de begyndt at få lige igen, så jeg glæder mig til at lave nogle jule-inspireret negle med gel lakken.

 photo P1012541_zpsb25noqxe.jpg

Det er i øvrigt også en mega god gaveidé til dem af jer, der kender en der elsker neglelak, eller som også kan blive helt skørt når neglelakken driller.

Jeg er lige nu på vej til København, hvor jeg skal til et event, men mest af alt skal se min dejlige veninde Simone. Har ikke set hende alt for længe. Så det bliver så hyggeligt og så er det også voldsomt tiltrængt.

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PERSONLIG ADVENTSKALENDER + Rabatkode.