Et sted at bo i storbyerne.

Cold brown hair.

Efter at have haft lilla, efterfulgt af blåt efterfuldt af gråt hår, begyndte farverne altså at se lidt trælse ud. Faktisk endte det med at blive en smule grønt nogle steder og det var jeg helt ærligt ikke så vild med. Så jeg kiggede min hair inspirations tavle på pinterest igennem og der dukkede et billede med noget smukt bølget hår i en lys brun med kold undertone og jeg blev forelsket i et væk. Så samme aften blandede jeg en neutral brun farve med en askeblond, smed lidt af milkshakes grå farve i og en time senere så jeg en del anderledes ud. Selvom jeg stadig gerne vil have det et par toner lysere, er jeg så tilfreds med resultatet. For mig er der ikke så langt fra tanke til handling når det kommer til hår, så jeg tager chancer og heldigvis ender det som regel godt.

 photo P1012552_zps5e2af8hf.jpg

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer resultatet. Et godt tip er at bruge en silvershampoo hvis du har en mellem brun farve med et gylden undertone som du gerne vil have kold i stedet. Silvershampoo er ikke kun til det blonde hår, de virker så fint så længe håret ikke er helt mørkt. Jeg kan bedst selv lige den her fra Dennis Knudsen, den gør virkelig underværker.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sted at bo i storbyerne.