Dagens Makeup: Lilla glimmer glam.

Et sted at bo i storbyerne.

Reklame.

Det er så enormt svært at finde et sted at bo i storbyerne. Der er så enormt stor rift om boligerne, at man kan blive helt tvivlsom om det nogensinde lykkes. Det er svært ikke at mindste modet, for at være uden hjem er noget af det aller mest drænende jeg nogensinde har prøvet, af hverdags strabadser. Mange er endt med at købe deres lejlighed om ikke andet som andel. Men ønsker man ikke at blive boende i den lille lejlighed for evigt, kan det altså både være smart og praktisk at beholde ejendommen. Hvis du står i den situation og du ønsker enten at flytte væk eller ud i noget større, så udlej din bolig. Det er både en vedvarende indkomst for dig men i den grad også en kæmpe hjælp til alle de unge der ikke kan få foden indenfor andet en et lille bitte kældervlrelse. Homeconnector er for udlejere, der kan man mere sikkert leje sin bolig ud. De foretager screening af lejere så den del skal man ikke selv stå for. Og du har også mulighed for at leje din bolig ud i perioder, skal du f.eks. Ud at rejse eller i praktik i en anden by. Det er skønt når der sker nyt på marked for  boligudlejning i København og Århus, der øger chancen for at flere kan få et godt og stabilt sted at bo. For mit vedkommende for 3 1/2 år siden var det helt tilfældigt at en ven delte et opslag med mig med et værelse der var ledigt her i Århus. Jeg havde kun et par uger til at finde et sted at bo, så jeg var hurtig på aftrækkeren og fik heldigvis værelset. Jeg har boet i vores fælles rækkehus lige siden og nu også sammen med min kæreste. Næste step bliver vores egen lejlighed, men ikke før endt uddannelse,  for lige nu har vi det rigtig godt det hvor vi er.

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Lilla glimmer glam.