Er SEO nok?

Dagens Makeup: Lilla glimmer glam.

I torsdags besøgte jeg sødeste Johanne, og det endte altså ud i en festlig omgang makeup. Vi havde aftalt at mødes og lave en live-video i gruppen i Smuk og skønhed på facebook som er en beauty-gruppe. Det var helt vildt sjovt at filme mens vi lagde makeuppen. Jeg er helt vild med glimmer, det har jeg været længe, men jo mere jo bedre, i øjeblikket. Jeg har haft Kat Von D paletten Chrysalis liggende i noget tid uden at få den brugt, da jeg ville have taget billeder af den inde så jeg kunne skrive om den herinde. Jeg er vild med kvaliteten på skyggerne og jeg glæder mig vanvittigt til at få fingrene i den nyeste palette Metal Matte, den er gudesmuk! Nu til looket!

 photo eye - 1_zps0wureqlk.jpg

 photo eye - 1 1_zpsjgkvztw0.jpg

 photo IMG_2653_zpsilplanz3.jpg

 

Foundation ?  Sensai Fluid Finish Foundation.
Concealer ? NYX HD Photogenic Concealer Wand fair.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Contour ? Benefit Hoola matte Bronzer.
Blush ?Isadora blush bare berry.
Highlighter ? The balm highlighter Mary-Lou manizer. + Make Up For Ever Star Lit Powder N°2 Frozen Gold.
Øjenbryn ? Mac Paint Pot Tailor Grey.
Øjenskygge ? Kat Von D Chrysalis Eyeshadow Palette.
Mascara ? Marc Jacobs Beauty Velvet Noir Major Volume Mascara.
Læbestift ? Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Serenity + Sleek makeup pout paint cloud 9 (Ombre effekt)

Alle produkterne der er linket til Sephora, kan købes i Sephora Aarhus hvor jeg arbejder, samt de øvrige i landet.

Jeg er begyndt at forsøge mig med en underspillet form for ombre læber. Sleek Pout Paint i farven Cloud 9 er helt perfekt til dette. Jeg dupper den simpelthen bare på midten af mine læber og blender den ud. Det fungere både på cremede, matte og flydende læbestifter og jeg er vild med resultatet. Så nemt og så et produkt der kan bruges til alle farver.

Jeg vender snart tilbage med flere looks og anmeldelser af produkter, jeg håber i kan lide dette.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er SEO nok?