Den ultimative pakke fra ghd .

Er SEO nok?

Reklame.

Dette er et indlæg særligt til jer der enten blogger, har en hjemmeside eller en webshop.
Eller til dig, der måske overvejer at starte på en af delene.

Der findes efterhånden et hav af plugins, artikler og outsource tilbud når det kommer til SEO. Det er stadig noget jeg selv mangler at få fuldstændig styr på, men jeg forsøger alligevel at lave det så godt jeg kan ved hvert indlæg. Det forøger nemlig trafikken til min blog, når jeg bruge de rette metaord/søgeord. Det virker altså, og det gør det nemmere for læserne at finde frem til det indhold de søger efter. Men er det i virkeligheden nok for at trække folk til ens domæne? For et par år siden var det, men der er med det øgede marked på både blogs og webshopd kommet større konkurrence og det betyder også at der er rift om de gode pladser i Googles søgemaskine. Derfor kan det være svært at få arbejdet sig op af den rangstige med SEO alene.

Under alle omstændigheder er det din blogs indhold og design, ligeledes anvendligheden af en webshop der i sidste ende er afgørende for hvordan resultatet bliver. Ingen bliver fanget af et ufærdigt eller uoverskueligt site, og læsere der ikke ved hvor de skal klikke for at lægge en kommentar eller finde frem til det rette indlæg, det falder fra og mange af dem kommer aldrig igen. Derfor er CRO altså Conversion Rate Optimization, en virkelig god idé hvis du føler der er noget der ikke er optimalt, eller ønsker rådgivning til hvordan du får optimeret dit site og får folk til at gøre det du ønsker. Dette kan måske lyde manipulerende, men det er ikke sådan det skal forståes. Som jeg nævnte tidligere så er der grunde til at folk falder fra og det er ikke nødvendigvis pga. indholdets skyld, men det mere omkringliggende der er afgørrende her. Derfor vil man kunne fastholde deres interesse med de rette rammer. Det der er tale om er altså en konverteringsoptimering.

Her bliver der set på alt lige fra Design, til en analyse af de besøgende samt arbejdet på kodning og strategi. Jeg har selv arbejdet en del med en webshop på mit tidligere arbejde, hvor det ville have været langt nemmere med noget professionel rådgivning på det område.

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative pakke fra ghd .