Det perfete spisebord, hvor er du?

Godt smil og tandlægeskræk

Reklame.

 

Jeg ved ikke hvad det er med det at gå til tandlæge, men jeg har aldrig brudt mig om det. Jeg har været tandlægeskræk så længe jeg kan huske og min puls stiger stødt så snart jeg nærmer mig en tandklinik. Sådan ved jeg der er rigtig mange der har det. Heldigvis for os findes der rigtig mange søde tandplejer som er både forstående og overbærende overfor sådan nogle som os. Jeg må indrømme at noget af det væreste jeg ved er akut tandpine og så skulle man tro man blev endnu bedre til at passe sit tandeftersyn, men kombinationen af det og min skræk for tandlæger har gjort det til lidt af et problem for mig. Men jeg har besluttet mig for at tage tyren ved hornene og sørge for at få passet de check ups. En anden ting er selvfølgelig det økonomiske aspekt, for nøj hvor kan det altså blive en dyr omgang og noget der for mig er svært at planlægge i et budget. Så jeg vil så enormt gerne finde en billig og god tandlæge i Århus, hvor jeg kan føle mig tryg og føle at jeg får den behandling jeg har brug for. Jeg har hørt en masse godt fra andre studerende om godtsmil tandlægerne særligt fordi de har nogle priser der passer lidt bedre overens med et SU – budget. Så næste tur må blive hos dem. Jeg frygter den sidste af mine visdomstænder skal fjernes for jeg synes sådan den irritere i øjeblikket. Og dens slags er med at få lavet uden at det kommer til at koste en formue. Hvis i selv har erfaringer med godtsmil vil jeg så gerne høre mere i kommentarfeltet.

Og husk så at smil! Det gør selv en hård og lang dag mere tålelig. 🙂

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfete spisebord, hvor er du?