Bøger jeg ønsker mig

Et usylingt cover

Reklame.

Nu er det altså ikke for, at lyde som din mor (eller min egen for den sags skyld) men der ville nu være smart at købe et cover til mobil hvis din motorik også af og til svigtede dig, som min gør mig. Jeg kan tydeligt huske første gang jeg ødelagde min skærm på min gamle iPhone 4. Det synes jeg ikke så lige så smukt ud som på dette billede.

img_2880

Jeg havde taget mit cover af, fordi det drillede når jeg tog billeder med blitz. Og der lå den så, på fliserne foran min hoveddør, med en skærm der kunne inspirere enhver mosaikkunstner. Sagen er den at jeg siden har fået ny iPhone to gange og jeg render også rundt med en flenge i skærmen på min nye fordi jeg ikke har fundet et iphone cover jeg synes både var pænt og praktisk. Jeg synes jo min kære (og uundværlige) iPhone er smuk præcis som den er. Jeg elsker designet og hvordan den ligger helt tilpas i mine hænder. Det er der mobilcovers ofte skaber problemer for mig. Og hvad gør man så? Ja altså først og fremmest skal jeg have fikset flængen i min skærm, men helt ærligt synes jeg det er voldsomt dyrt, særligt fordi alt stadig virker som det skal og jeg med garanti taber den igen alligevel. Men når jeg bliver tilpas nok træt af flengen langs skærmen og får det lavet, så kan jeg love jer for der skal et cover på. Jeg har fundet et gennemsigtigt og tyndt cover på
coverdk.dk som er lige præcis sådan er jeg har manglet. Ud over det, har de også handsker man kan bruge på sin telefon, altså som virker på samme måde som ens normale fingre, jeg synes det er så smart. Grunden til jeg sjældent gider have handsker på er nemlig fordi jeg synes det er helt vildt besværligt at skulle tage dem af og på hele tiden og men frosne fingre er bare heller ikke sagen.

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger jeg ønsker mig