That silver liner.

Bøger jeg ønsker mig

Da jeg var yngre kunne man snildt fange mig med hovedet dybt begravet i en bog i flere timer i streg. Jeg har altid holdt meget af at læse bøger og det bedste er når en bog får sit eget liv i min fantasi. Det er nok også grunden til at jeg har været fuldstændig opslugt af bøger så som Harry Potter. Når det kommer til min smag i “gode bøger” må jeg indrømme at der er absolut intet fornemt eller fint over det jeg læser. Chick lit og fantasi må sige at være mine yndlings genre. Bestsellers som Twilight er noget af det jeg har nydt aller mest at læse. Jeg blev så opslugt af bøgerne at der var flere nætter hvor søvnen blev skiftet ud med historien om Bella og Edward. En anden ting jeg elsker er billige bøger, så behøver man nemlig ikke tænke for langt eller for længe på om nu man kan lide den bog, om den er pengene værd. Det er også grunden til at jeg stadig har bæger stående som jeg endnu ikke har fået læst, og derfor altid kan gå i krig med skulle lysten komme. Men desværre rf jeg blevet så enormt dårlig til at få læst bare for hyggens skyld. Det er både fordi det kan være tidskrævende og det ikke er det jeg har så meget plads til. ‘En det vil jeg gerne ændre på. Derfor har jeg været inde på https://bogreolen.dk/ og finde et par bøger til mine juleønsker. Jeg har tænkt mig at ønske mig: Harry Potter and the cursed child,  Tre sider af samme sag af Marian Keyes,PPS. Rend mig i skyr og skuffejern
af Jeanett Veronica Hindberg.

Har du nogle bog ønsker til jul? I så fald hvilke? Jeg vil enormt gerne gå i krig med en god bog og så er anbefalinger sikkert den bedste måde at gøre det på. Jeg læser gerne alt fra cheasy Chick lit til de største bestsellers.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That silver liner.