En hang til vintage

That silver liner.

Hvis der er noget der kan gør mig glad i låget så er det når min eyeliner sidder helt perfekt. En sort vinge så skarp man kunne skærer sig på den. Men af og til skal man udfordre sig lidt. Jeg tog derfor fat i en noget anden variant af eyeliner end jeg plejer, nemlig en flydende sølv liner fra NYC. Det kostede mig vidst nok 9 kr og så er det ikke så farligt at prøve det af. Resultatet blev jeg faktisk ret vild med og jeg tænkte derfor jeg ville dele det med jer.

 photo IMG_2068.jpg

NYC Metallic Liquid Eyeliner 865 Silver Light

Jeg forsøget at udvide min horisont med makeup i øjeblikket og jeg lover at vise jer alt det som jeg synes lykkes og som jeg tror kunne være sjovt og/eller inspirerende for jer at se. Nu vil jeg gå i krig i køkkenet, hvor jeg også forsøger mig med lidt nyt, blandt andet sådan noget med at lave madplan og indtil nu har min kæreste og jeg været enormt tilfredse med det, det er altså rart ikke at skulle ud og handle hver eneste eftermiddag og stå og glo fortvivlet i føtex fordi inspirationen er ikke eksisterende.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hang til vintage