Beauty Pacifique produkter til tør hud.

Rugbrødsdrømme vs. bilrealiteter.

Reklame.

 photo eye - 1_zpszcbhbqop.jpg

Jeg kører så sjældent i bil, at mit behov for selv at få en bil, i mange år har ligget et meget lille sted. For det første har jeg ikke et kørerkort, og så tænker du sikkert at jeg dumpede alle prøverne, men sandheden er, at jeg slet ikke har forsøgt mig med at få sådan et i hus. Jeg husker tydeligt da alle i starten af gymnasiet rendte til kørertimer og senere når der blev postet det klassiske “se jeg har fået mit kørerkort” billede foran kørerskolebilen, inde på facebook. Men jo ældre jeg er blevet begynder jeg alligevel at se det smarte i at have en bil, selvom mit behov endnu ikke er kritisk. Min kæreste har kørerkort og jeg nyder når vi fra tid til anden låner en bil, for det giver en frihed jeg slet ikke er forvendt med. Faktisk kunne jeg nok tages i at påstå for et par år siden at jeg aldrig skulle have en bil, for jeg skulle helt bestemt bo så centralt at jeg ikke havde behov for det. Det var altså før jeg flyttede væk fra min familie og ikke mindst før jeg mødte min søde kæreste og hans fantastiske familie der også bor langt fra os. For det ville da være fedt bare at sætte sig ind i bilen og kører afsted for en enkelt dag. Så jeg er blevet mere varm på tanken, men jeg tror gerne jeg vil starte ud med at lease, måske endda det der hedder splitleasing hvis jeg ender som selvstændig. For det har nogle ret fine fordele som virksomhedsejer. Men aller helst ville jeg gerne have en gammel folkevogns rugbrød eller lækker veteranbil for de er så afsindigt smukke, men ærligt så er det skide upraktisk og enormt forurenende. Så jeg må nøjes med dette smukke billede og drømme mig tilbage til et tidligere liv hvor den slags biler var at se over alt!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Pacifique produkter til tør hud.