Dagens Makeup - Rosa og ombre.

Beauty Pacifique produkter til tør hud.

Jeg har kæmpet med acne i en god rum tid nu. Jeg har prøvet en masse forskellige produkter og jeg vil derfor give jer mit besyv på hvad jeg synes har været godt og brugbart ift. min hud. Jeg var lige startet på tetracyklin da jeg stiftede bekendtskab med disse to produkter fra Beauty Pacifique for første gang. Ud over tetracyklin, som godt kan være lidt hårdt ved kroppen og ret så dehydrerende brugte jeg også en gel der hed acnatac der også var hård, men effektiv. Derfor havde min hud altså virkelig brug for fugt for at kunne hamle op med de lidt stærke sager.

 photo beautypacifique.jpg1. HER // 2. HER

Selvom jeg er blevet 25 er jeg endnu ikke gået i krig med de helt store anti-age produkter. Derfor skal man altså ikke lade sig snyde af Super3 booster, selvom den proklamere at den er anti-wrinkle så har det i mit henseende også haft et helt andet formål. Sagen er nemlig den at det er en creme med højt vitamin a indhold som er særligt godt mod acne. I kombination med den lækre super fugtende creme holdt de tørhed på plads under min behandling. Cremerne er utrolig drøje i brug og jeg vil derfor mene at prisen på dem der mere end rimelig. For Super3 boosteren skal man slippe 415 kr og for cremen er det 250 kr.
Det er minimalt hvad man bruger pr. gang og jeg har faktisk stadig en del tilbage i Super3, som jeg bruger når min acne blusser op. Har du ikke uren hud, kan du sagten bruge cremen for sig, den er blødgørende og fugtgivende for alle pengene. Hvilket også er godt nu hvor vi bevæger os ind i en koldere sæson.

Jeg er begyndt på en ny rense rutine jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle jer om, der virkelig giver min acne kamp til stregen.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - Rosa og ombre.