Beauty advisor i Sephora Aarhus.

Dagens Makeup – Rosa og ombre.

Jeg elsker et feminint look med et kick. Derfor blev jeg ret glad for resultatet af dette rosa look. Jeg har arbejdet både rød og bordeaux ind, for at give looket dybde og gøre det mere spændende.  Jeg har forsøgt at tage close up billeder, som jeg håber i kan lide. Jeg har tænkt mig at fortsætte med det, da jeg synes at det fungere rigtig godt. Jeg fandt et gammelt lille ringlight frem fra gemmerne som gjorde det noget nemmere at tage billederne helt tæt på.

 photo softrosymakeup2.jpg

 photo softrosymakeup1.jpg

 photo softrosymakeup.jpg

 

Foundation ?  Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation 110.
Concealer ? NYX HD Photogenic Concealer Wand fair.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Contour ? Makeup Revolution Iconic Lights and Contour Pro.
Blush ? NYX High definition blush ? amber.
Highlighter ? Makeup Revolution Highlighter Palette Highlight.
Øjenbryn ? Benefit Ka-BROW!
Øjenskygge ? Makeup Revolution Ultimate Iconic Palette.
Mascara ? Rodial Glamolash Mascara Skinny.
Lipliner ? Mac edge to edge lip pencil.
Læbestift ? Rimmel Lasting Finish Lipstick Nude 04.

Tak for jeres søde kommentarer på forrige indlæg om min ansættelse hos Sephora. I kan tro jeg glæder mig. Nu vil jeg kridte skoene, jeg har nemlig gang i et lidt større rengøringsprojekt. Jeg får alt for tit samlet de praktiske gøremål på en søndag, selvom det burde forbydes. Søndag er jo serie og slap af dag. Jeg håber i andre får hygget jer og spenderet søndagen som det burde være.
– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty advisor i Sephora Aarhus.