Når vi en dag, slår os ned.

Beauty advisor i Sephora Aarhus.

Til dem af jer der ikke har hørt årets nyhed endnu, så vil jeg bare lige hurtigt fortælle at Sephora kommer til Aarhus (ENDELIG!) Faktisk også til Odense! Butikken åbner d.28’ende oktober i magasin. Det i sig selv er jo en helt igennem dejlig nyhed og i kan tro jeg både skreg og dansede af glæde da jeg fik det af vide.

 photo SEPHORA I AARHUS 1.jpg

Det var ikke meningen jeg skulle have et job ved siden af mit fjernstudie og bloggen. Men Sephora søgte altså medarbejdere og jeg kunne ikke lade være med at søge en stilling.  I går fik jeg så svar, og jeg kan derfor med stor glæde fortælle jer at jeg fik jobbet og 20 t/u vil jeg stå klar som Beauty adviser i Sephora. Jeg glæder mig helt vildt og jeg tror det bliver et fantastisk sted for mig at arbejde. Der er ikke noget jeg elsker højere end skønhed og makeup, at skulle have mere af det i min hverdag, er en udelukket berigelse.

Jeg glæder mig til at se jer der!

– Lise Emilia

5 kommentarer

 • Rachel

  Først og fremmest tillykke med jobbet søde. 🙂 Det er sejt gået. Det er så fedt de åbner i Århus! Har dog svært ved at se hvor i magasin butikken skal være? Men jeg glæder mig til at se det når det er færdigt. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej hvor er det bare mega sejt at du har fået job der. Ville ønske det var hos mig de åbnede en butik. Må klart besøge den når jeg kommer til Århus igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Vestergaard Roest

  Hej og tillykke med stillingen! Jeg har lige et spørgsmål angående Sephora i Magasin – bliver det kun Sephoras egne produkter, som der kommer til at stå en stander med, eller får vi også mærker som Nars og Too Faced herover? 😉 Held og lykke med det nye job! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Skovhuus

  Hvor er det stort, søde Lise! Kæmpe tillykke herfra! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Kæmpe tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vi en dag, slår os ned.