Rodial makeup favoritter.

Når vi en dag, slår os ned.

Reklame.

At finde et sted at bo i Århus, kan virke fuldkommen uoverskueligt. Jeg var heldig at jeg fandt et værelse så hurtigt, da jeg besluttede mig for at river teltpløkkerne op fra min hjemby. Det var meget klassisk, en ven sendte mig et link, fra hans ven vens opslag, og før jeg så mig om havde jeg sagt ja til værelset, og jeg endte med at bliver helt vildt glad for at bo her. Det er ikke drømmeboligen og jeg kunne da også godt nøjes med min kæreste som den eneste “roomie”, men når det så er sagt, så føler jeg mig faktisk virkelig godt tilpas og det er også derfor jeg ikke ligefrem har planer om at flytte herfra før at det er nødvendigt. Så vil jeg hellere sparer op til at kunne få en lækker lejlighed. Faktisk når vi engang bliver mere rolige i vores drømme og finder byen vi vil slå os ned i, kunne det sikkert bliver aktuelt med et boliglån, så vi kan få noget godt at bo i selvom det bliver i en storby. Det lyder værre end det er når jeg siger jeg altid har misundt dem hvis forældre har lavet et forældrekøb og måske enda taget et  lån til bolig på deres børns vegne, for det giver bare en hel masse frihed at kunne bo i en rimelig lejlighed uden alt for mange bekymringer og en husleje der passer en SU noget bedre. Men på den anden side, så har jeg også lært virkelig meget i at bo sammen med andre, på godt og ondt. Om det en dag langt ude i fremtiden bliver aktuelt med et lille huslån til et lille byhus eller en lækker lejlighed, det må tiden vise, Du kan læse mere om – lån penge til hus – ved at klikke her: besøg boligkredit.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rodial makeup favoritter.