Nyt og tiltrængt interior.

Rodial makeup favoritter.

Der er nogle produkter jeg modtager, der bliver så hurtig en del af min hverdagsrutine at jeg kommer helt fra at få skrevet om dem, på trods af jeg bruger dem hver dag. Så nu hanker jeg lige lidt op i mig selv, for selvfølgelig skal i høre om nogle af de produkter jeg er aller gladest for til hverdag.

Rodial er i min optik, et ret så eksklusivt mærke, prislejet er altså derfor også i den lidt høje ende. Men for at være ærlig, så har jeg ikke noget imod at kaste en god sjat penge efter, gode kvalitetsprodukter. Dette er tilfældet med Rodial. Desunden er indpakningen ren eyecandy, ikke?

 photo P1012448.jpg

 photo P1012451.jpg

1. Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder.
Er den absolut lækreste matterende pudder jeg nogensinde har haft. Den er så godt som afsluttende element på makeuppen. Ud over at mattere og få makeuppen til at holder længere, så kan denne pudder altså også hjælpe mod rødme og for mit tilfælde mørke acne ar der stadig kan ses igennem en  foundation, på en dårlig dag. Jeg bruger denne her oftere end jeg måske burde, altså pga. af prisen. Men den er så god at jeg simpelthen ikke kan lade den være.

2. Rodial Glamolash Mascara Skinny.
Den bedste mascara nogensinde. Jeg ved godt det er meget sagt, men den her lækre simple sag er intet mindre end genial, nem at påfører og efterlader mine vipper med langt mere fylde, længde og farve. Den holder virkelig godt på vipperne og jeg griber ud efter den her, når mascaraen bare skal på i en fart og være perfekt fra starten. Jeg kommer til at købe den her, igen og igen, når jeg har brugt den op.

3. Rodial Glamolash Extreme Black Lash Enhancing Mascara.
Endnu en mascara! Denne her har jeg selv købt efterfølgende, da jeg fandt den på tilbud og derfor ikke kunne stå for det. Den er så god på de øverste vipper, virkelig god til at bygge dem op , men børsten er stor så man skal holde tungen lige i munden og hænderne rolige når man bruger den. Derfor bruger jeg den oftest sammen med den anden. Hvor jeg starter med “skinny” som er nemmere at kontrollere og så påfører denne på de øverste vipper efterfølgende.

Jeg vil enormt gerne prøve flere produkter fra Rodial. Jeg har hørt de også laver vildt lækker hudpleje, samt en killer foundation.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt og tiltrængt interior.