Dagens makeup: Brændt orange.

Frivillighed.

Reklame.

Jeg er ikke længere politisk aktiv i på samme niveau som tidligere. Nu er det mere ude i periferien og særligt i forbindelse med valg. Jeg blev politisk aktiv som 14 årig og det har virkelig givet mig så meget som jeg med sikkerhed ikke havde lært hvis ikke det var for 10 år i ungdomspolitik. Jeg har haft en god håndfuld tillidsposter igennem tiden i bestyrelse både lokalt og på landsplan. For mange lyder det at sidde i en bestyrelse som en mindre rar og ufattelig kedelig affære, hvilket det også kan være i nogle henseende. Men faktisk har jeg nydt ansvaret og er bestemt også vokset med det. Jeg har holdt så meget af at være frivillig og jeg kan kun anbefale det, om det er for velgørenhed, Studenterhuset eller politisk er ikke så vigtigt, men de venskaber, læring og ikke mindst hvor godt det ser ud på cv’et i sidste ende. Det skal selvfølgelig ikke være det der driver værket, men det er da en god gulerod. Er der snak om  bestyrelsesarbejde I virksomheder, særligt nye, vil jeg virkelig anbefale at få nogle fagpersoner til st hjælpe med opstarten, her kan man sigte efter Board Governance for at opnå et bedre bestyrelsesarbejde for alle der er involveret.

Jeg glæder mig over alt det gode jeg har fået ud af at give lidt af min tid til noget der virkelig havde betydning for mig. Jeg tror bestemt også at jeg kommer til at bliver aktiv igen senere hen, eller arbejde frivilligt et andet sted.

Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Brændt orange.