Besøg Paris på en anden måde.

En perfekt efterårs palette til 70kr.

Ja jeg ved godt at solen skinner og det eftersigende bliver 29 grader i dag. MEN! Jeg er klar til efterår og det er jeg altså også på makeup fronten. Derfor ville jeg lige tippe jer om en smuk, smuk øjenskyggepalette der passer perfekt når efteråret engang for alvor rammer os.
 photo IMG_1276.jpg

I heart Makeup I ? Chocolate Vice.

Paletten er fra mærket I ? Makeup som er et søskende brand til mit højt elskede yndlings budgetfriendly brand Makeup Revolution. I kan kæbe paletten lige HER til hold nu op 70 kr. Skyggerne har en høj pigmentering, er nemme at arbejde med og giver mulighed for at skabe mange forskellige looks, lige fra hverdag til fest. Generelt har jeg kun positivt at sige om paletterne fra både Makeup Revolution og søskende brandsne. Det er de bedste på budgettet og jeg vil klart anbefale jer dem. Hvis du ønsker at lege lidt med nogle forskellige looks uden at skulle købe dig fattig, så er det helt klart stedet at starte.

Det var dagens lynhurtige tip fra mig til jer. Nu vil jeg i krig med nogle arbejdsopgaver og prøve at få det sidste på plads her hjemme. Jeg har i øvrigt farvet mit hår og det er blevet til en lysgrå/silver ombre med blonde spidser. Det glæder jeg mig til at vise jer og fortælle om processen.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg Paris på en anden måde.