Made 4 Mess got2b.

Er makeupsvampe fra Matas gode?

Det her indlæg har været lidt tid undervejs, men nu er jeg klar til at fortælle jer om du skal sparer eller spendere når det kommer til makeupsvampe, som er mit yndlings værktøj når det kommer til at påfører foundation og concealer.

Jeg fik tilsendt hele linjen af Matas egne makeupsvampe og det var med lidt blandede følelser. For jeg har haft så mange øv oplevelser med billige makeupsvampe og havde egenligt lagt idéen om at finde et alternativ til min yndlings svamp fra Real Techniques. (Ja jeg kan bedre lide den end beauty blenderen.) Så det var med en vis skepsis da jeg gik igang med at teste disse.

 photo P6080059.jpg

M.COSMETICS Pro Blending sponge (Lyserød)
Er en klassisk dråbesvamp, den er blød og lækker og bliver altså en del større når man har haft den under vand. Dog synes jeg næsten den bliver for stor og så sluger den altså en del produkt. Så bruger du denne så brug ikke din aller dyreste foundation. Den efterlader huden med et virkelig pænt finish hvilket i sidste ende er det aller vigtigeste for mig. Den er god hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en makeupsvamp for at få idéen om hvordan den slags fungere.

M.COSMETICS Trendy Precision Sponge (Peach)
Jeg tænkte det var super fedt med en svamp der kunne være mere præcis i sin påførelse som navnet antyder, men jeg må indrømme at jeg her blev svært skuffet. Jeg synes slet ikke at den er præcis og heller ikke særlig god eller nem at arbejde med. Selvom den bløder lidt op når den bliver vredet op med vand, er det slet ikke nok. For mit vedkommende er den altså alt for hård og det gør den bøvlet at arbejde med. Så denne vil jeg ikke anbefale jer at købe. Det er selvfølgelig en smagssag, men altså ikke min favorit.

M.COSMETICS Trendy Airbrush Sponge (Tyrkies) FAVORITTEN!
Nu har jeg haft 2 halv negative udmeldelse, dette bliver ikke nr.3. Denne svamp er nemlig min favorit! Den er så blød og lækker at arbejde med. Den har en god tæthed og sluger derfor ikke lige så meget produkt som den første. Den er nem at gøre ren og så holder den meget længere end nogen makeupsvamp jeg nogensinde har haft! Hvilket er et kæmpe plus! Jeg bruger min praktisktalt hver dag til at påfører min foundation og concealer. Den efterlader huden med et smukt finish og så er den også utrolig rar at holde ved, da den har en kurvet form der giver et bedre greb. Så skal du have en nu makeupsvamp så kan jeg kun anbefale denne!

M.COSMETICS PRO Mini sponges 2.stks. 
Sidst til de mindste af slagsen, som vokser til næsten dobbelt størrelse. Her får man to med i pakken hvilket jeg synes er så fint, når nu de er det mindre. Disse har meget samme form og følelse som den første, dog fungerer de altså super godt og gør det nemt at arbejde mere præcist. Særligt er de gode til concealer og til at blende under øjne og ved næsen da de er nemme at få en god vinkel med. Holdbarheden er ikke lige så god som ved den tyrkies men til gengæld har man også en man kan skifte den ud med når den første er blevet lidt for ulækker og ikke længere præstere så godt.

 photo P6080046.jpg

Et godt tip til rengøring af makeupsvampe (som du bør gøre efter hvert brug!):
Jeg bruger et stykke klassisk håndsæbe til at gøre mine rene. Først gør jeg svampen våd, dernæst gnider jeg den mod sæben, så presser jeg den lidt sammen og renser sæben væk under varmt vand. Dette gør jeg indtil der ikke længere kommer makeupresten ud af den. Jeg bruger en sæbe fra Dove, som har kostet mig 7 kr i normal. Så det behøver altså slet ikke være dyrt at holde dem pæne. Desuden er det både bedre for din hud og din pengepung at holde svampene så rene som muligt, så husk at give dem en tur når du har fået lagt din makeup.

Lige nu venter jeg på at der kommer en brud der skal gøre klar til hendes bryllup. Derefter tager jeg mod Nordvestjylland med min kæreste, vi skal nemlig til en stor familie fest.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made 4 Mess got2b.