Retro møbler lagersalg og en indflytning.

Metallisk MAC læbestift Plum Dandy.

Jeg har ikke været inde på bloggen for at skrive indlæg i godt og vel halvanden uges tid, på mange måder har det været en nødvendig pause, da jeg har haft rygende travlt med de fag jeg er begyndt at læse, hvor teknikken og pressede deadlines har slugt alt min energi. Oven i hatten har jeg ligget syg det meste af weekenden. Puha. Men nu kan jeg endelig ånde lettet op og få skrevet lidt herinde frem for at løse lininger. Derfor vil jeg lige introducere jer for mit nyeste køb fra MAC. Jeg er begyndt at købe mig selv en ny læbestift fra dem hver måned. På en måde en form for selvforkælelse, da jeg jo ellers shopper makeup meget budget-venligt. Men denne metalliske sag har jeg altså haft lange øjne efter et par måneder og så måtte det altså være.

 photo MAC - Plum Dandy.jpg

MAC – Plum Dandy. – Pris 165 kr.
Blandingen af den blommerøde farve og guldmetal er bare så fin. En god måde at bærer en metalliske læbe uden det bliver voldsomt. Selvom jeg ikke har noget imod den metalliske trend, ved jeg bare at denne er den perfekte kombination til at bruge trenden til hverdag.

Plum Dandy er cremet og super nem at arbejde med. Det er ikke den mest holdbare, men til gengæld så fortsætter dem med at være fin på læberne selvom lidt af den fordufter når man spiser og drikker. Ergo ikke en læbestift man skal tage ret meget hensyn til og som man sagtens kan tage på, på vejen.

 photo macplumdandylipstick.jpg

Jeg håber i har nydt jeres sommer og kommer godt igang både med job og studie. Nu vil jeg nyde den frihed at læse på fjernstudie giver når man ikke er begravet i opgaver og tage min kæreste i hånden og nyde resten af min dag med ham.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retro møbler lagersalg og en indflytning.