OOTD #7 lidt med striber.

Retro møbler lagersalg og en indflytning.

Jeg er på udkig efter en lænestol, nu hvor jeg har fået en stueafdeling i mit lille hjem, som kan stå sammen med min sofa. Min sofa er nemlig ret lille, og jeg mangler derfor en ekstra komfortabel plads til mine gæster. Jeg har kigget en stol i enten gul eller orange. Et af de bedste steder at finde både billige møbler og kvalitetsmøbler er på eBuy24.dk

Min kæreste flyttede for et par måneder siden ind i det bofællesskab, jeg bor i. Der blev et værelse ledigt, og det gav mulighed for, at han kunne flytte ind. Det er simpelthen så hyggeligt, og jeg elsker, at han er her hos mig. Det ene værelse er måske lidt frås, eftersom vi for det meste er på mit værelse, som er en hel del større. Men det er super fint, når vi får gæster, da det giver mulighed for at bruge det som gæsteværelse. Med tiden vil vi gerne finde vores egen lejlighed selvfølgelig. Heldigvis er vi enormt enige, når det kommer til indretning. Vi elsker den samme blanding af retro og simple hvide møbler. Derfor er vi så småt begyndt at snakke om, hvordan vores fremtidige drømmehjem skal se ud.  Heldigvis kan man få mange simple hvide og billige møbler og kan derfor bedre tillade sig at kaste lidt ekstra efter retroinspirerede kvalitetsmøbler.

 photo Skaeligrmbillede 2016-08-19 kl. 14.37.51.png

Vi er vilde med idéen om hvide vægge og farvede møbler, som kan give lidt ekstra liv og spænding til rummet. Jeg vil egenlig helst have en gul stol eller sofa, hvorimod Kristian drømmer om en i orange. Så da jeg fandt denne stol nedsat på eBuy24.dk, mente han, at jeg skulle købe den med det samme. Jeg må indrømme, at den orange farve har vundet lidt over mig. Jeg er glad for at bo hvor vi bor nu. Det er billigt og godt. Men jeg glæder mig helt vildt til, vi får vores helt eget og kan indrette det sammen.

– Lise Emilia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #7 lidt med striber.