En saddeltaske på ønskelisten.

OOTD #7 lidt med striber.

Jeg er simpelthen så dårligt til at få struktureret mit indhold til bloggen i øjeblikket, der er vidst gået lidt rigeligt ferie i den for mit vedkommende. Men nu er det på tide det bliver hverdag igen. Selvom min hverdag ser lidt anderledes ud end før. Jeg har valgt at læse nogle fag på jeg mangler for at kunne studere Designteknolog til næste sommer, derfor har jeg sagt op i Zizzi og det betyder at jeg får mere tid til at arbejde på bloggen og mine fag så det ser jeg enormt frem til. Jeg er så småt gået igang med fagene og derfor er jeg ved at finde en balance i min “nye” hverdag.

Jeg tænkte jeg lige ville dele et outfit med jer. Striber har altid været sådan en fy-ting hvis man som jeg har lidt ekstra på sidebenene, men helt ærligt, livet er da for kort til at lade sig begrænse på den måde. Så jeg har ladet striber og desuden også mønster få meget mere plads i min garderobe.

 photo P1011373.jpg photo P1011371.jpg

Bluse – VRS // Nederdel – Boohoo // Sko – H&M // Briller – Smarteyes

Skoene er mine mine yndlings sko i øjeblikket. Jeg elsker loafers! De er bløde i men har en skridsikret sål som gør dem så behagelige og nemme at gå rund i. Desuden passer de altså til det meste. De er på udsalg ved H&M til 89.95 kr og ja jeg kan altså kun anbefale dem, hvis du lige som jeg, synes de er fine.

 photo P1011395.jpg

Selvom det er blevet hverdag og ferien er forbi har jeg stadig tænkt mig at spille Pokémon Go, både fordi jeg synes det er sjovt men også fordi det altså får lokket mig ud på nogle lange og gode gåture som sikre mig lidt ekstra motion. Heldigvis gider min kæreste godt gå med langt det meste af tiden, hvilket kun gør det endnu mere hyggeligt.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En saddeltaske på ønskelisten.