Effektiv neglelakfjerning - Dip Twist.

En saddeltaske på ønskelisten.

Lige siden jeg for et par uger siden var på vikingmarked med mine kæreste, har jeg altså forelsket mig en smule i idéen om en saddeltaske. Altså ikke sådan en der skal på en hest, men du ved, sådan en retro skuldertaske. Normalt ville jeg vælge en i sort, men lige siden jeg har set den skønneste saddeltaske fra Chloé og ikke mindst siden jeg har fundet et meget billigere alternativ hos Esprit, ja så har jeg simpelthen ikke kunne slippe idéen om den. Derfor tænkte jeg at jeg ville dele det med jer, in case at der skulle være andre på udgik efter sådan en fætter, ud over mig.

 photo Skaeligrmbillede 2016-08-18 kl. 23.15.52.png

Du kan finde Esprit tasken lige HER og Chloé lige HER.

Jeg ved godt at de ikke er helt ens, men begge er stilmæssigt lige i skaber i min optik. Det ville også klæde mit til tider lidt mørke garderobe at få lidt lyst tilføjet. Særligt nu hvor vi bevæger os ind i en ny sæson før vi får set os om, står der jo sweater på menuen.

Det er jo ikke første gang jeg skriver om noget fra Esprit. Jeg synes virkelig de er et overset brand hos danske unge, på trods af at de laver produkter af høj kvalitet og til rimelige priser. Jeg betaler hvert fald med glæder 399kr for sådan en smuk taske.

Jeg har bestilt en masse makeup hjem fornyligt som jeg sådan glæder mig til at vise jer og fortælle jer om. Jeg håber sådan at jeg kan udvide min horisont hvad angår look herinde, så der vil komme lidt mere farve på hist og her, selvfølgelig vil der stadig være hverdags-makeup men jeg kan mærke jer har en masse inspiration til noget knap så hverdags-venligt jeg lige skal have afløb for 🙂

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2016-04-26 kl. 20.44.25.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektiv neglelakfjerning - Dip Twist.