Dagens makeup: Gerard Cosmetics plus lidt lilla.

Effektiv neglelakfjerning – Dip Twist.

Test – Reklame.

Et af mine største irritationsmomenter er uden tvivl når neglelakken den skal tages af. Det er sådan noget jeg altid opdager lige inden jeg skal ud af døren og går lidt i panik over hvordan mine negle pludseligt tager sig ud når de krakelere fuldstændigt.  Jeg elsker ellers farve på neglene og jeg synes altid det er svært at få neglelak til at holde sig i mere end et par dage uanset om jeg bruger topcoat eller ej. Derfor var jeg ret så henrykt da jeg modtog 4 x Dip Twist neglelakfjerne. I kender sikkert godt konceptet med en lille krukke hvor man stikker sin finger i og drejer rundt, wupti så skulle det altså være fjernet i et snuptag. Jeg har prøvet et par forskellige før de her som jo altså har virket men som lynhurtigt blev beskidte og efterlod neglelakrester på mine fingre når jeg brugte dem, og som i det hele taget havde lidt svært ved mørk neglelak. Derfor var jeg kritisk men stadig håbefuld da jeg skulle prøve disse.

 photo P1012501.jpg
Dip Twist hos billigvoks HER til 49.95. Essie Smokin’ hot HER og Licorice HER.

Jeg valgte 2 mørke Essie neglelakke for at se om de kunne gøre det bedre end dem jeg tidligere havde prøvet. Til min store fornøjelse og glæde fjernede den altså min sorte lak som havde fået 3 lag, i et snuptag. Man kan få 4 forskellige varianter som dufter af alt fra citron, jordbær til syren og ikke mindst Kokus som er min favorit. Så hvis i vil have noget der kan fjerne jeres neglelak hurtigt og nemt, så kan jeg virkelig anbefale de her fra Dip Twist.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Gerard Cosmetics plus lidt lilla.