Dagens outfit - Blomstret skjortekjole.

Dagens makeup: Gerard Cosmetics plus lidt lilla.

Jeg nyder stadig min ferie på Mors, selvom det øs regner så får jeg slappet af til den helt store guldmedalje. Om et par dage tager vi hjem til Århus igen hvor der skal ske lidt nyt for mig. Det skal i nok komme til at høre mere om til den tid. Mit hår er så småt ved at være mere pastel blå og lilla end rigtig farvet, men det passer mig nu udemærket, jeg tror nemlig det bliver en kold blond tone så snart de sidste farver er væk og det trængte mine blonde lokker alligevel til. Så billederne her er lidt over en uge gamle men sådan er det når der går ferie i den, men det er altid dejligt at have et lager af billeder så der kan blogges unden at bekymre sig om den slags. Looket er inspireret af hårfarven, det er nemlig ret så sjældent at jeg bruger lilla i min makeup og så har søde Simone givet mig en liquid lipstick som jeg er blevet vanvittig glad for.

 photo P1011749x.jpg

 photo purpleeyemakeup.jpg

 photo P1011750x.jpg

Foundation ?  Sensai Kanebo Fluid Finish Foundation 202.
Concealer ? NYX HD Photogenic Concealer Wand fair.
Pudder ? Dr Irena Eris ProVoke Loose Powder.
Blush ? NYX High definition blush – hamptons.
Highlighter ? Makeup Revolution Pro Illuminate.
Øjenbryn ?  Benefit Goof Proof Brow Pencil.
Øjenskygge ? Makeup Revolution I ? Makeup Slogan Palette Makeup Geek.
Mascara ? Rodial Glamolash Mascara Skinny.
Læbestift ? Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick 1995.

Gerard Cosmetics har lavet nogle virkelig holdbare og behagelige matte flydende læbestifter. Jeg har allerede bestilt 3 andre hjem som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg har snildt nøjes med at tage den på en gang og i værste tilfælde lige lave et touch up hvis jeg har spist og drukket. Jeg har shoppet en masse nyt makeup som jeg glæder mig til at vise jer og jeg arbejde på en masse idéer til indlæg der både er sjove for jer at læse, som i kan få noget nyttigt ud af og som jeg glæder mig til at skrive.

Nu vil jeg hoppe tilbage i min ferietilstand! Hvis i vil se hvor lidt jeg laver og hvor meget jeg nusser verdens sødeste kat, så kan i gøre det på snapchat, i kan tilføje mig på brugernavnet – liseemilia.

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Jeg købte en Gerard (du skal måske lige fjerne det ekstra H, så dine læsere har lettere ved at finde den fine læbestift på det store internet 🙂 ) liquid lipstick til en test, og jeg er virkelig også begejstret for dem. Jeg synes, de er bedre end Kat Von Ds!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak for rettelsen ? Vil så frygtelig gerne have det til at være med h! De er nemlig så gode! De er hvis ikke bedre så hvert fald lige så gode som dem jeg har fra Kylie Cosmetics.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit - Blomstret skjortekjole.