Nemme milkshakes med Carte d'Or.

Dagens outfit – Blomstret skjortekjole.

Jeg er simpelthen blevet så glad for min skjortekjole i blomsterprint fra Vero Moda. Farverne i printet er jeg fuldstændig forelsket i. Det har været mit mest brugte outfit den seneste måned når jeg ikke har været på job. Den er altså blevet en sikker vinder. Jeg ville ønske den var lavet i samme materiale i andre mønstre, så ville jeg uden tvivl købe dem.

 photo DSC_0103 copy.jpg

 photo DSC_0115 copyxx.jpg

Materialet er blødt og lækkert, hvilket jeg synes er enormt svært at finde i skjorteform. Den er god med flade sko og sneakers for et casual men stadig super feminint. (Som jeg bedst kan lide det. Skoene er et tilbudsfund fra H&M. Mokkasiner med kvaster, min indre mormor skreg af lykke! Jeg er stadig ved at gå dem til, men så snart de er det, så tror jeg virkelig det bliver et par jeg kommer til at bruge indtil de falder fra hinanden.

Jeg er så forelsket i de rå vægge i ser bag mig på billedet. Jeg elsker farvekombinationer. Det er som om at den maler der har laver den gjorde det med vilje. Måske kan man hyre en billig maler til at skabe sådan en rå væg. Det kræver mere end blot at få malet. Ikke engang en malermester kan skabe en rå væg uden en murstens væg. Så der må nok blive ved drømmen. Måske drømmen om en helt mørkegrøn væg kan være et plaster på såret, for jeg eeeelsker grøn! Hvis du mangler en maler så se siden her
 photo DSC_0120x.jpg
I dag har jeg haft fri fra job i butikken. Jeg havde dog et makeupjob til morges. Men det var kun en time. Så jeg har slappet af. Været inde i byen med min skønne veninde Bette og inden så længe skal jeg bruge min aften med min veninde Isabella. Jeg tror den står på lækker mad, snacks og snak! Alt i alt, bare dejligt.

Jeg håber stadig i synes det er fedt at få lov til at se et outfit i ny og næ.

– Lise Emilia

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme milkshakes med Carte d'Or.