Den kvalmefremkaldende (fantastiske) kærlighed.

Nemme milkshakes med Carte d’Or.

Reklame.

Findes der helt ærligt noget bedre end en virkelig lækker milkshake? Nej vel! Men jeg er typen der som oftes bestiller en når jeg er ude et sted hvor de nogle en god en sammen. Jeg tænker nemlig som oftes at det er lidt træls at lave selv og jeg synes aldrig helt det bliver lige så godt som når jeg køber dem ude. Dog har jeg fundet en undtagelse! Denne milkshake er både velsmagende, anderledes og nem at lave.

 photo IMG_0540.jpg

 photo IMG_0544 1.jpg

Det eneste du skal bruge er Carte d’or lemon meringue pie som er en af de nyeste varianter og mælk efter egen smag. Miks eller blend 6 dl mælk og en liter is sammen og server den for dig selv og nogle du holder af. For mit vedkommende var det min svigerfamilie der stod for tur og de var vilde med den!

 photo IMG_0547.jpg

Så er du til en cremet men stadig frisk milkshake med citron og sødme så er dette helt klart noget for dig!

– Lise Emilia

Indlægget er lavet i samarbejde med Carte d’Or.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kvalmefremkaldende (fantastiske) kærlighed.