DANFI glattebørsten - til dig med kruset hår.

Den kvalmefremkaldende (fantastiske) kærlighed.

For et år siden gik jeg ind på Løves bog og vin café her i Århus med sommerfugle i maven og et spændnings bankende hjerte der næsten ikke kunne følge med. Jeg skulle på date med en fyr som fra første Tinderbesked havde givet mig forhåbninger om at mit livs store kærlighed stadig var derude. Da jeg så ham var min første tanke; “Hold op hvor ser han sød ud!”. Dernæst blev jeg lidt febrilsk, vi havde nemlig nøjagtigt samme adidas sneakers på. Så med fødderne godt skjult under bordet faldt jeg til ro igen og lod mig betage af det sødeste smil og den mest nærværende fyr jeg nogensinde havde mødt. Godt og vel seks timer senere, uden pinlig tavshed afslørede jeg vores sneakersmatch og gik hjem med endnu flere sommerfugle i maven. Jeg vidste jeg skulle se ham igen, for jeg ville aldrig tilgive mig selv ikke at have taget den chance.

Men, ja for der er altid et men, ikke? Han havde commitment issues til den helt store guldmedalje. Først skræmte det mig en anelse, for hvad hvis jeg faldt fuldstændig for ham og han så ikke ville have mig? Ja det er jo det værst tænkelige i sådan en situation. Så jeg sov på det. Næste morgen tog jeg temperaturen på min mavefornemmelse og det blev altså til endnu en date to dage senere. Hvilket jeg ikke fortrød! Endnu et men var dog, at han skulle på højskole allerede ugen efter og 4 måneder frem.  Mavefornemmelsen var stadig god og jeg satsede. Hver eneste aften blev der udvekslet kilometer lange sms’er og telefonopkald der fik mig til at opgradere mit mobilabonnement til fri tale. Det blev til weekendbesøg og som i nok har regnet ud nu, så blev jeg forelsket. Helt vanvittigt forelsket! Af og til når man tager den slags chancer, så går det godt og det her var en af gangene. For han kom hjem i december og siden har vi været sammen. I februar blev det så officielt og jeg fik kæresten der fik alle tidligere forelskelser til at blegne fuldstændig.

 photo P6100249x.jpg

Jeg er så taknemmelig for ham, for aldrig har jeg følt mig så tilpas med et andet menneske. Han er min absolut største støtte og jeg kan være fuldstændig mig selv i hans nærvær. Han har kunne rumme mig præcis som jeg er, både når jeg har været ked af det, haft det svært og når jeg har været glad, vild og fjollet. Han hjælper mig med at elske mig selv mere, hvilket jeg har kæmpet meget med. Han kan se på mig lige så snart mit humør skifter, han kan spotte hvordan jeg har det før det egenligt er gået op for mig. Hver dag bekræfter han mig i at jeg er god nok, at jeg er stærk og i at han elsker mig. Alt det som jeg har allermest brug for. Kærlighed og omsorg i spandevis og jeg er vild med det. Det bedste ved alt det her, er at det går begge veje. Vi er hinandens mest fortrolige, vi er bedste venner og vi er smaskhammerende forelsket i hinanden. I dag kan vi så fejre vores halvårsdag samt årsdagen for vi mødte hinanden. Jeg tænkte derfor jeg ville dele dette med jer og fortælle jer at selv den mest stædige og selvstændige singlepige kan blive lykkeligt overrasket.

Nu vil jeg klappe skærmen sammen og være absolut lige så kvalmefremkaldende kæresteagtig i det virkelige liv også.

– Lise Emilia

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANFI glattebørsten - til dig med kruset hår.