Foreo Luna Play.

DANFI glattebørsten – til dig med kruset hår.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste den meget omtalte glattebørste fra DANFI. Jeg har været så spændt på at prøve den. Mit hår er nemlig altid lidt kruset når jeg har sovet, og så bliver det hurtigt filtret og helt umuligt at få til noget som helst med mindre jeg glatter eller krøller det. Det tager normalt relativt lang tid for mig at gøre, derfor ender mig hår tit i en høj knold hvor ingen ser at jeg ikke har gjort så meget ved det. Men med DAFNI glattebørsten er det lidt en anden snak.

 photo DAFNI 1.jpg

Jeg redte mit hår igennem og tilføjede en varmebeskyttende spray inden jeg gik igang. Så redte jeg ellers blot håret igennem med børsten og efter en omgang fik jeg et meget naturligt og glat resultat.

Plus:
– Den er nem at bruge.
– Den mindsker krus.
– Perfekt til dig der har travlt om morgenen.
– Den bliver hurtig varm.
– Giver et naturligt resultat.

Minus:
– Hvis du ønsker et ultraglat resultat skal du springe over denne her.
– Den stjæler lidt fugt fra håret lige som mange andre varme styling redskaber også gør. Så husk at give håret ekstra pleje.

Jeg tænker at denne glattebørste er genial til førstegangs brugere, altså meget unge piger der godt vil lærer at glatte deres hår og til dem af jer der har travlt og ikke vil ende med håret i en kold som jeg selv oftest gør 🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foreo Luna Play.