Uddannelsesvalg og kombinationer.

Foreo Luna Play.

Jeg har længe undret mig over de her silikone rense “børster” fra Foreo. I forundring har jeg aldrig fået prøvet dem af. Men nu har jeg været så heldig at få tilsendt disse to små Foreo Luna Play som er nemme at have med i sin toilettaske og helt ærligt, så er de vildt nuttet at se på. Så nu får jeg muligheden for at finde ud af, hvad det egenligt er de her små silikone børster kan.

 photo foreolunaplay.jpg

Kan købes lige HER.
Jeg glæder mig til at melde tilbage på hvad jeg synes om dem og hvordan jeg har brugt dem. Er det nogle af jer der allerede har prøvet Foreo og i så fald hvad synes i om dem?

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannelsesvalg og kombinationer.