OOTD #6 - Spidse sko og gulddetaljer.

Uddannelsesvalg og kombinationer.

Reklame.
 photo Skaeligrmbillede 2016-10-26 kl. 14.42.38.png

Jeg har brugt langt det meste af mit såede voksenliv i dyb forvirring og en kolossal sort sky med et label “Hvad vil du med dit liv?”. Mit endegyldige svar lader stadig vente på sig, men jeg begynder lige så langsomt at finde ud af de utallige kombinationsmuligheder der findes. Der har været meget at kigge i igennem – Will it be: salg + marketing diplomuddannelse , design teknolog + Beauty eller noget helt 3. Jeg må indrømme at kombinationen af makeup artist, Beauty salg og marketing nok er den der spiller aller bedst for mig lige nu.

Jeg elsker at det er muligt at tage diplomuddannelser uden at skulle have en mellemlang/langvideregåendeuddannelse med i rygsækken. Marketings HD’en kan man læse på SDU i min søde hjemby, lille Odense. Det ville ikke være det værste sted at skulle hen af os til. Det ville være et deltidsstudie som er nemt at tilpasse arbejde/anden uddannelse.

Jeg har altid haft svært ved at se mig selv i kun ét erhverv og det er kun blevet mere svært efter der er blevet mere fokus på og prestige i at have en universitetsuddannelse. Men når jeg får tænkt lidt ud af boksen kan jeg se, at der også er flere muligheder, for sådan en som mig som ikke passer ned i én uddannelsesretning. (Det tror jeg ikke at jeg er alene om)

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #6 - Spidse sko og gulddetaljer.