Lilla havfruehår.

OOTD #6 – Spidse sko og gulddetaljer.

Lige nu sidder jeg i toget med en iskaffe, på vej hjem fra Silkeborg hvor jeg har besøgt min kæreste der pt. arbejder på en højskole. Jeg har haft en skøn weekend og glæder mig til at han kommer hjem igen næste weekend. Jeg tænkte jeg lige ville udnytte det gratis wifi der er i toget, samt tiden, til at skrive et indlæg til jer.

Simone og jeg havde en aftale tidligere på ugen hvor vi havde planlagt at tage outfitbilleder til vores blogs, det her var et af de 3 vi nåede på dagen. Ja så måske er det lidt snyd, men dette outfit har jeg haft på tidligere og toppen plus bukser er en favorit i øjeblikket. Vi var så heldige at der lige var lidt fine blomster i nærheden der passe med mit hår.
 photo ootd6xx.jpg

 photo ootd6x.jpg

 photo ootd6xxx.jpg
Bluse – H&M // Bukser – Zizzi // Sko – Boohoo // Taske – Trend // Øreringe – Pilgrim.

Mit hår har jeg vasket 4 gange nu, og det er blevet mere støvet i farverne med stadig rigtig fint. Jeg synes det er så fedt, at selv når farverne begynder at blive vasket ud af håret, har det er flot effekt. I kan læse mit indlæg om hvordan jeg gjorde lige HER.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend og nydt det helt fantastiske vejr!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla havfruehår.