Dagens makeup: Mørk metallisk øjenskygge.

Lilla havfruehår.

For omtrent 3 år siden, begyndte jeg at gro mit korte hår langt, det har været noget af en process. Jeg drømte om hår ned til brystet og fantaserede om at farve det lilla eller lyserødt. Men da jeg skulle starte på nyt job, blev det aldrig til noget og siden har jeg ikke kunne da det ikke var passede ift. mine jobs. Men når man går med sådan en lille drøm om  havfruehår inde i maven, så længe, så skal den leves ud før eller siden. Igår var jeg så med Simone ude og shoppe, vi stod i StyleBox og 10 minutter efter gik jeg ud derfra med Maria Nila Palett i farven Vivid Violet og ekspedienten var så sød at give mig nogle prøver med hjem af den blå også. Til morges vågnede jeg så op med lilla hår. Jeg må sige, jeg næsten ikke kunne kende mig selv. Det er en stor forandring men nøj hvor er det sjovt! Det er fedt at gøre den slags fordi man har lyst til det. Nu er Maria Nila Palett jo ikke permanent farve hvilket giver mulighed for at føre idéen ud i livet uden at det er en evighed man skal have det, hvis man nu ikke synes det blev pænt.

 photo P1011279x.jpg

 photo P1011272x.jpg

 photo P1011220.jpg

Min kæreste skulle lige vænne sig til det og jeg gjorde det mens han ikke er hjemme. Han har faktisk ikke set det i virkeligheden endnu, men et videoopkald blev det dog til. Han synes det er fedt fordi det er noget jeg har gjort for mig selv og så synes han også det er lidt cool. Heldigvis. Min medsammensvorne var endnu engang Simone, hun stod for at påfører farven som jeg havde blandet op med balsam, for det kan virkelig farve igennem, trust me!

Nu fik jeg det endelig og jeg synes det er så herligt. Hvis du har overvejet det, så gør det! Det er virkelig en fest og herre gud, det bliver jo skyllet ud igen lige så langsomt.

 

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Mørk metallisk øjenskygge.