Powerbank til dig på farten

Dagens makeup: Mørk metallisk øjenskygge.

I fredags kiggede jeg lidt af mit makeup lager igennem. Der stødte jeg på den smukkeste mørke metal folie øjenskygge som jeg endnu ikke havde åbnet. Derfor besluttede jeg mig straks for at lave et look med den. Selvom det eftersigende er sommer, selvom det er svært at se når man kigger ud af vinduet, så valgte jeg at lave et mørkt look. Egenligt kan jeg godt lide at bryde “reglerne” lidt når det kommer til makeup. Hvorfor lade sig påvirke alt efter sæson? Så nu får i altså et look, der ikke er sommerligt men som jeg selv er helt vild med!

 photo P1010852 1x.jpg

 photo P1010853x.jpg

Foundation ?  Sensai Kanebo Fluid Finish Foundation 202.
Concealer ? NYX HD Photogenic Concealer Wand fair.
Pudder ? Dr Irena Eris ProVoke Loose Powder.
Blush ? e.l.f. Powder Blush Palette light.
Highlighter ? Makeup Revolution Pro Illuminate.
Øjenbryn ?  Benefit Goof Proof Brow Pencil.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils Black Diamond
Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette – Stark.
Mascara ? Rodial Glamolash Mascara Skinny.
Læbestift ?Delilah Cosmetics Colour Intense Cream Lipstick ? Hush.

Folie øjenskyggen er den billigste på marked, men bestemt også en af de bedste. De gælder alle de farver Makeup Revolution har lavet af dem. Den kommer som et kit, med en blandings bakke og en flydende primer. De kan også bruge direkte uden at blande dem op. Farven Stark fra Gwen Stefani paletten er blevet min yndlings øjenskygge i globelinjen, den er god både til lyse og mørke looks og så er den så blød og nem at arbejde med.

Når nu man laver sådan et mørkt look om sommeren er det ikke lige det man regner med at se på andre blogs. Men lige som jeg var færdig med mit look, fik jeg en snap fra skønne Johanne som havde lavet et look der minder utroligt meget om. Vi havde det så sjovt over det. Så hvis du vil se et look der minder om det her, med lidt ekstra glam, så skal du klikke her og tjekke Johannes udgave ud og generelt hendes blog for hun er ret så fantastisk.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powerbank til dig på farten