Selvstændig og gode tips.

OOTD #5 Sommer sort.

Vejret er mildestalt efterårs – agtigt, ikke et vejr der fremmer lysten til lette lyse sommerkjoler, en tur på stranden eller fine næsten ikke eksisterende sandaler. Så når vejret opfører sig sådan, så tager jeg bare det på jeg føler for uden at tage de store hensyn til hvilken sæson vi befinder os i. Så nu vil jeg vise jer en af mine absolutte yndlings køb fra foråret. Den er sort med stadig lidt sommerlig i sit snit. Den er blød, den er lækker og så har den en femininvibe som jeg knuselsker uden at den er afslørende eller tætsiddende. Halleluja for den her Tiered Swing Dress, hold nu op jeg elsker den og så er den altså også i et prisleje hvor selv et SU-budget kan være med.

 photo P1010950.jpgKjole – ASOS CURVE HER // Sko – Nelly HER.

 photo P1010937x.jpg

Kjolen er desværre out of stock lige nu, typisk lige når jeg endelig har fået taget mig sammen til at lave et indlæg om den. Men mon ikke den kommer igen! Der er en model HER, som minder meget om med kortere ærmer og en mere rund hals. Til dem af jer der ikke er Plus Size så er der en model der minder om lige HER.

Reklame.

Jeg nyder lige nu at have fuldstændig fri. De næste 14 dage er min kæreste ude som underviser på en højskole, så har jeg en ekstra god grund til at bruge ekstra meget tid på bloggen når nu jeg er alene. Dog er jeg så heldig at min veninde Simone er hjemme den sidste uge inden hun flytter, så der bliver også veninde-hygge på højt plan, hun er desunden min bedste bloggerpartner, så mere perfekt bliver det ikke. Vi har begge hentet Pokémon Go igår, så vi har aftalt en lille detour når vi skal ned at handle. Jeg har aldrig spillet den slags spil som barn så jeg er fuldstændig oppe og ringe over hvor vanvittig sjovt spillet er. Men der er kommer mange der forsøger at snyde nu. Dog en af de sejeste måder med en drone. Droner er de små flyvemaskiner til dem af jer der ikke kender til dem. Der kan man så med en form for GPS-sendere flyve rundt over vand og andre steder der er svære at nå. Så hvis nogle har droner til salg gerne så jeg kan forsvare et køb droner uden at pengepungen skriger, så sig til. Hvis nogle sælger lidt koordination med at styrer sådan en, er jeg også klar.

 

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvstændig og gode tips.