Hindbærfarvet læbestift fra NYX.

Yndlings concealer fra NYX.

Der er totalt NYX bølge herinde på bloggen, men det er altså svært at undgå når nu de laver sådan nogle gode produkter. Som jeg skrev den anden dag, så er jeg ud over deres læbeprodukter også helt tosset med deres concealer. NYX Concealer wand bruger jeg flittigt hver dag, under mine øjne, på urenheder og til at highlighte med. Den har en hæj dækkeevne men en cremet konsistens der gør den super nem at arbejde med. Jeg bruger den sammen med min mini makeup dråbe svamp fra Matas som jeg glæder mig til at fortælle jer om snart, Matas har nemlig lavet nogle rigtig fine makeupsvampe til billige penge.

 photo IMG_4384_1.jpg
Concealeren koster kun 70 kr, du kan købe den HER og det er sådan en jeg er svært ked af at løbe tør for, for jeg har ingen andre så god som den. Du kan købe NYX online på Matas og i nogle af de store udvalgte Matas butikker, blandt andet den i Bruuns Galleri i Aarhus og i Rosengårdscenteret i Odense.

Jeg bruger farven Fair som er helt perfekt til min lyse hud, den fåes endda en tand lysere til dem af jer der ikke kan finde en der er lys nok. Jeg overvejer også at købe den lyseste for jeg er sikker på den ville være helt fantastisk at highlighte med og god at kombinere når man har brug for at lysne lidt ekstra under øjenene.

Jeg nyder  det sidste af min weekend på Mors. Imorgen tidlig vender vi snuden hjem til Århus hvor den igen står på arbejde for mit vedkommende.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærfarvet læbestift fra NYX.