VIND SALLY HANSEN NUDE KOLLECTION NEGLELAKKER.

Hindbærfarvet læbestift fra NYX.

En rød læbestift er klassisk og tidsløs, men rød er også mange forskellige nuancer og derfor er jeg aldrig bleg for at købe en ny rød læbestift. I denne omgang faldt blikket på en smuk hindbærfarvet en af slagsen fra skønne NYX. Jeg er ikke den eneste som knuselsker NYX. Det er bestemt et af de bedste budgetvenlige brands på det danske marked. Jeg er særligt vild med deres concealer og læbeprodukter.

 photo nyxlipstick.jpg

 photo nyxlipstickdoll.jpg
NYX Round Lipstick Doll – 60 kr.

Læbestiften er cremet og pigmenteret, lige som jeg elsker det. Den holder fint på læberne, den læber ikke ud og så er jeg fuldstændig forelsket i farven. Derfor ville jeg blot tippe jer om denne.

 photo nyxdolllipstick.jpg

En læbestift kan virkelig løfte et simpelt look så nemt som ingenting og i øjeblikket er det denne her jeg har med mig på farten hvis jeg for brug for at pifte en hverdagsmakeup lidt mere op.

Lige nu sidder jeg i toget på vej mod Mors for at spendere weekenden hos mine svigerforældre sammen med min kæreste. Jeg glæder mig sådan til at holde weekend der. Der er sådan en skøn ro som jeg ikke oplever andre steder og jeg har det med altid at have alt for meget på programmet når jeg har en weekend hjemme. Derfor tror jeg at jeg kan få ladet batterierne lidt op i løbet af de næste par dage og forhåbenligt også finde tid til at skrive lidt indlæg til jer.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND SALLY HANSEN NUDE KOLLECTION NEGLELAKKER.