Retro lys.

Maybelline bloggerakademi har sat tanker igang.

I onsdags var jeg til et meget anderledes event med Maybelline. Jeg var så heldig at følges med Simone og Sofie Aviaja. De holdte et bloggerakademi her i  Århus som havde et fantastisk program i form af oplæg fra Sine Gerstenberg som er trendforsker, og PR manager hos selveste L’Oréal, som var super interessant ift. hvad  vi kan forvente at se i fremtiden på beautscenen. Dernæst var Sine også virkelig skarp til at fortælle os om hendes synspunkter på blogging hvilket jeg fik enormt meget ud af. Sine mener nemlig at noget af det der gør blogging særlig godt, er når vi tør at være os selv på vores blogs. Der er ikke noget ved en blog, der ligner alle andres, både i udseende og indhold. Vi havde også æren af Julia Lahme der er direktør hos Lahme, forfatter og blogger. Hun fortalte os en masse om tekstforfatning, gav os gode fifs og fik banket lidt i bordet med hendes syn på blogging som var meget i tråd med Sines. Marie Thomsen som er officiel makeup artist for Maybelline fortalte os lidt om sociale medier med en visuel råd tråd og om hendes job som MUA. Alt i alt, mega brugbart og friskt!

 photo _C9A6982.jpgFoto: Lasse Bak Mejlvang 

Det var en enormt spændende aften som satte en masse tanker igang hos mig. Jeg tror de fleste bloggere har nemt ved at blive fanget i hvad andre bloggere gør, frem for at følge vores egen retning og stole på den intuition der i første omgang fik os til at starte en blog. Jeg ved hvert fald med mig selv at jeg ofte har haft svært ved, at se bort fra det.

 photo _C9A6518.jpgFoto: Lasse Bak Mejlvang 

Jeg gør mig mange tanker om bloggen i øjeblikket. Tanker om hvordan den skal fungere sådan rent praktisk da jeg må indrømme tid til den ikke er det jeg har mest af. Tanker om hvordan bloggen skal se ud, indeholde og ja faktisk har hele bloggen været oppe til revision. Så nu har jeg besluttet mig, på opfordring af teamet i onsdags, at lade være med at tjekke hvad alle andre laver på deres blogs og stole på min mavefornemmelse. Bloggen er ikke mit arbejde, selvom jeg gerne indrømmer at jeg tjener penge på den. Mit faste job, er hos Zizzi. Bloggen er en interesse der har givet bonus og som har ledt mig til mange spændende oplevelser og forhåbenligt også vil gøre det for fremtiden. Derfor vil jeg forsøge at satse mere, gøre brug af mine skøre idéer og nyde at jeg har fået bygget mig selv en platform til det hele.

 photo _C9A6707.jpgFoto: Lasse Bak Mejlvang 

Selvfølgelig fik vi en lækker goodiebag med os hjem og særligt to af produkterne er jeg helt oppe at køre over. Jeg glæder mig til at fortælle jer om dem. Jeg glæder mig til at følge min mavefornemmelse fuldt ud og jeg håber der kommer nogle gode indlæg og lidt ekstra godt på bloggen af den konto. Nu vil jeg klappe min computer sammen og nusse lidt om min kæreste, han har nemlig løbet sit første halvmarathon i dag. Jeg har også lovet at lave hans livret, ud fra min bedste lasagne opskrift.

–  Lise Emilia

2 kommentarer

  • Henriette

    Det er nogle gode tanker du har gjort dig. Som blog-læser synes jeg også det bliver kedeligt når alle skriver om de samme ting og det hele ligner hinanden. Det er dejligt når bloggere tør skille sig ud af mængden. Jeg er også vild med at du er begyndt at blogge mode for jeg synes du har en mega god stil og fordi jeg som lidt større pige har svært ved at finde ud af at klæde mig selv på i andet en oversize og leggings 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor lyder det fedt. Jeg er også mest bare mig selv, og følger ikke i andres fodspor. Lækkert med et event i Aarhus for engangs skyld. Synes altid det er i København det sker. Håber, jeg en dag kommer i nærheden af lidt flere events.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retro lys.