Plus size wishes.

Retro lys.

Reklame.

Jeg er blevet en anelse træt af mine lamper her hjemme. De trænger altså til en udskiftning og til noget der stilmæssigt passer mig bedre. Jeg er så vild med de retro glødepærer som mange heldigvis har det på samme måde med. Ens lyskilder har en stor betydning for stemningen i et rum. Nu er jeg så heldig at have en masse naturlig belysning da jeg har en hel væg med store vinduer. Men når aftenen hælder på og jeg er igang med en masse, fordi jeg er det klassiske b-menneske og arbejder hele dagen. Så er kl.20.00 og frem min prime-time. Jeg bruger mine aftener på alle de praktiske gøremål jeg ikke kan nå i løbet af dagen, og det er bestemt også der min kreativitet blomstre aller mest. Derfor er det vigtigt for mig at have både hyggelig og god belysning om aftenen. Jeg drømmer om en række af lamper som er helt simple med en stor glødepærer, eller en klas af dem, ja næsten som en lysekrone. Det ville være så smukt.

 photo Foto8.jpg

Men jeg skal liiige have fundet en der kan hjælpe mig med at tage den gamle lampe ned og hænge de/den nye op, inden jeg går ud og køber kabler og smukke MEGA Edison pærer som blandt andet Danlamp forhandler.  🙂

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plus size wishes.