OOTD #4 Statement.

Plus size wishes.

Reklame.

Jeg tænke jeg lige ville dele mine sommertøj ønsker med jer. Jeg har surfet lidt rundt på forskellige webshops der tilbyder tøj til os plus size piger og udvalgt de 5 items jeg drømmer aller mest om at få i min sommergarderobe.  Jeg har dog fået udvidet min garderobe en del på det seneste, men der er bare så mange gode tilbud og rabatter at jeg ikke helt har kunne lade være med at shoppe løs.

Rabatkoder:
Zalando rabatkode // Bon A Parte rabatkode  // Nelly rabatkode. photo Plus size.jpg1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER.

Jeg har allerede bestilt den blomsterede t-shirt hjem som jeg tror bliver vanvittig fin både til bukser og nederdel. Den er tilpas fin pga. blomsterne til en festlig lejlighed og tilpas casual til at slappe af i, pga. af t.shirtmodellen. Den anden er den sorte kjole, som allerede hænger herhjemme og venter på at komme på til et kommende studentergilde i min kærestes familie.

En ting der ikke er med på collagen er lårskåner som vi kalder dem i Zizzi. Altså et par shorts til at have på inde under diverse kjoler og nederdele her hen over sommeren, for at passe på lårbasserne. For livet er altså for langt og varmt om sommeren til at leve med gnavesår på lårene. Men vi har nogle der er super gode i Zizzi og dem kan i finde lige her.

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #4 Statement.