Når nu jeg har en have

OOTD #4 Statement.

Den eneste t-shirt med skrift på jeg ejer, er den i skal se i dette indlæg. Normalt ville det slet ikke eksistere i min garderobe, men budskabet på denne var simpelthen for sjovt og godt til at den ikke skulle klikkes hjem. Min kæreste synes det er noget af det fedeste jeg ejer, for som han siger, så er det jo lige præcis noget af det gode ved mig; altså at jeg både har “Brains”, “beauty” og “booty”. Sød ikke? Jeg fik ham derfor også nemt lokket til at tage billeder af dette outfit så jeg kunne dele det med jer. Han er faktisk ikke helt slem med et  kamera så hvad han ikke ved endnu er, at han kommer til at tage mange flere billeder i fremtiden. Den tid, den glæde. 😉

 photo P6100208x.jpg
 photo P6100232x.jpg
 photo P6100238x.jpg

T-Shirt – Boohoo HER // Jakke  – Boohoo HER // Nederdel – Zizzi HER // Sneakers – Adidas HER // Solbriller – Zizzi HER

Outfittet består af min absolut favorit nederdel fra Zizzi! Den er bare perfekt til det hele. Både til et casual outfit og til pænere brug. Derudover min yndlings sommerjakke fra Boohoo, som jeg har erhvervet mig både i sort og denne fine i lys camel. Jeg er helt vild med Boohoo’s plus size  mode på deres webshop og jeg har været så hammer heldig at ramme to gange nu hvor de har kørt 50% på  alt og priserne er i forvejen enormt lave ift. andre highstreet shops. (De har 50% off indtil i aften d.14/06/16 kl.00.00) De har også mange vildt smukke sko og jeg har selvfølgelig også købt nogle par allerede som jeg glæder mig til at vise jer. Skoene er de bedste og mest behagelige sneakers jeg nogensinde har haft. De er fra Adidas og ås kostede de kune 399.95, og de var ikke på tilbud! Jeg valgte dem med grøn strop men der fåes flere forskellige varianter , det var bare lige det par hvide sneakers jeg stod og manglede.

I dag har jeg haft fri fra arbejde og brugt hele dagen på at hygge mig sammen med min kæreste. Igår formiddag kom vi hjem fra en hyggelig weekend hos hans familie og jeg tog direkte på arbejde, så jeg må indrømme at produktiviteten ikke har været på sit højeste i dag. Dog har jeg sat aftenen af til lidt blogging, så der også er indlæg til jer i løbet af de næste par dage. Imorgen skal jeg til et super spændende event med Maybelline her i Århus som jeg glæder mig rigtig meget til. Hvis du vil se hvad det indebærer og andre knap så “behind the scene” moments så kan du følge med inde på snapchat hvor jeg kan findes som; liseemilia.

Sidst men ikke mindst kan jeg fortælle at jeg har fået nyt kamera og jeg er fuldstændig forelsket i det! Så jeg glæder mig til at vise jer en masse smukke billeder herinde på bloggen!

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når nu jeg har en have