En film du bør se:

En god mascara og hvordan du får den nemt af igen.

Reklame. Produkterne er sendt til test.
Jeg har testet en mascara af som for mange er en gammel kending.  Det er L’Oréal Volume Million Lashes i farven Extra Black. Sammen med den har jeg fået tilsendt verdens bedste vatrondeller og vatpinde fra YniQ som jeg knuselsker af Billigvoks.dk. Der er virkelig intet bedre end dem når det kommer til at fjerne makeuppen efter en lang dag. Særligt hvis man som jeg bruger en rensevand til afrensning af makeuppen.

 photo P6080134x.jpg

Mascara –  HER // Vatrondeller – HER // Vatpinde HER.

Først vil jeg lige give Volume Million Lashes et par ord med på vejen. For jeg må indrømme den altså har overrasket mig, til den positive side. Det er en af de absolut bedste mascaraer jeg har prøvet når det kommer til at separerer vipperne.  Gummibørstens hår er lige tilpas hårde til at fange hver en vippe og applikere en fin mænge mascara. Den er super god i ledtog med en anden mascara som giver volumen for at få vipper der kunne gøre selv bambi misundelig. Bygger du den op af flere lag kan du både tilføje ekstra længde og volumen, det vil altså sige, mascaraen også er rigtig god i sig selv. Jeg er bare selv ret stor fan af at bruge forskellige sammen for at få det resultat jeg ønsker. Den holder fint på mine vipper selvom den ikke er vandfast i den her varme. Noget der er rigtig vigtigt for mig er at mascaraen ikke slider på mine vipper og er svær at få af. Her får den også topkarakterer den kommer nemlig fint af vipperne med min rensevand.

 photo IMG_0898.jpg

Til sidst vil jeg give jer mit bedste til til nemt at få din mascara af. Det jeg gør hvis min mascara er lidt genstridig eller jeg vil have det skal gå ekstra tjept med at få den af, det er at fugte en vatrondel i varmt vand og herefter holde den på øjet i 10 sekunder inden jeg fjerner den med rensevand på en vatrondel. Det blødgører fomulaen og derfor er det lang letter at få af. Så simpelt, så effektivt 😉

De bedste til jobbet er uden tvivl YniQ. Deres vatrondeller er kraftige og de går derfor ikke i stykker når jeg bruger dem. De er også favoritten til neglelaksfjerning. Vatpindene redder mig hver gang jeg rammer forkert og får mascara på øjenlåget og næseryggen, i et snuptag så er det væk igen.

Nu vil jeg se om jeg kan overtale min søde kæreste til at lave Amerikanske pandekager, for det er han voldsomt god til!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En film du bør se: