Review: MAC Hot Gossip Cremesheen Lipstick.

GOSH Contour n’ strobe kit.

Selvom der er relativt langt til København med toget fra Århus, særligt tidligt om morgenen, så vil jeg alligvel tillade mig at være positiv, for toget er dejlig køligt og jeg har 3 1/2 time til bloggen. Det er hårdt tiltrængt, for imellem arbejde og fødselsdagsfejring både lørdag og søndag har tiden været knap. Men jeg kan fortælle jer at timerne er blevet brugt og nydt fuldt ud med mine bedste venner og min dejlige kæreste. Så selvom jeg rundede det skarpe og lidt barske hjørne på det kvarte århundrede var det med et kæmpe smil på læben.

Jeg er på vej til København for at deltage i hvad der ser ud til at blive et super fedt og spændende event med Benefit Cosmetics, hostet af 9pr. På vejen tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer om et nyt produkt jeg har fået tilsendt som gave af GOSH. Efter at have prøvet det lille contourkit fra Rimmel hvor jeg altså desværre ikke var imponeret, tiltrods for at Rimmel eller laver nogle fantastiske budgetvenlige produkter, var jeg ikke med på denne, derfor må jeg indrømme at mine forventninger til GOSHs udgave af selv samme var ret så lave. Men bare rolig, jeg blev nemlig overrasket.

 photo goshcontor.jpg
GOSH Copenhagen – Contour n’ Strobe kit. Vejl. Pris 190 kr.
GOSH har lavet et Contour n’ strobe kit der indeholder 4 produkter. En contourfarve, en bronzer, blush og highlighter. Alt hvad du skal bruge for at forme og fremhæve din fine ansigtstræk. Med dette fine kit kan du selv vælge om du vil have en let contour, glød og kinder der skinner sundt eller om du vil kører et mere dramatisk look med en skarp contour, masser af highlighter og bronzer, det er blot en smagssag. Produkterne har en fin pigmentering der hverken er for voldsom eller for afdæmpet og så er de super nemme at arbejde med. Contourfarven har den helt perfekte tone, kølig uden at være grå på huden, perfekt til min meget lyse hudtone. Du kan hvis du ikke er lige så bleg som mig også få kittet i en mørkere version.

 photo contournstrobekit.jpg
MEN! Selvfølgelig er der et men. Det er at jeg selvom highligtheren er flot, ville have foretrækket en med en varm undertone frem for den kølige. Det er en smagssag. Jeg bruger dog kittet sammen med min all time highlight favorit fra makeuprevolution. Dernæst er prisen på 190 kr også i den liiidt høje ende når det kommer til budgetvenlige produkter, men det er bestemt pengene værd.

 photo IMG_4319.jpg
Sidst men ikke mindst et lille billede hvor jeg har brugt kittet og billedet er altså taget 7-8 timer efter jeg har lagt makeuppen, så det er i den grad også holdbart.

Nu vil jeg drikke mit færdigkøbte ingefær shot og forberede mig på hvilke produkter jeg bare må have med hjem fra Sephora på resten af turen. Man kan ikke tage til København og ikke gå i Sephora.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Review: MAC Hot Gossip Cremesheen Lipstick.