Store bløde krøller med HH Simonsen.

OOTD #3: Denim mix.

Jeg har glædet mig til at dele dette outfit med jer! Jeg er nemlig blevet så mega glad for min hvide denim jakke og jeg synes det er et af mine absolut bedste køb nogensinde. Jeg har længe kastet lange blikke efter en denim nederdel som havde lidt kant og sidst med ikke mindst som passede hen over mine hofter. Denne i helt mørk blå denim nederdel med guldknapper ramte hovedet direkte på sømmet.

 photo plussizedenimskirt.jpg
 photo plussizewhitejacket.jpg

 photo headbandbangsblog.jpg

Jakke – HER // Nederdel – HER // Hårbånd – HER // T-shirt – HER // Sko – HER.

Hele outfittet er fra Zizzi pånær skoene fra H&M. Sådan er det når man arbejder i sådan en lækker butik. Så er det slet ikke så svært at finde noget man bare må ha’. Jeg kan afsløre at jeg har shoppet lidt hos Zalando, ASOS og Boohoo som jeg glæder mig til at vise jer når tingene er kommet hjem, i fremtidige outfits.

Jeg har brugt min dag i selskab med min familie og kæreste til fejring af undertegnet da jeg har fødselsdag d.29’ende maj. Det var så hyggeligt at min søster, svoger, nevø og niece kom på besøg!
I næste weekend står den på fejring sammen med mine venner og vidst nok lidt kanel hvis jeg kender dem ret.

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • Tine

    Farven på dine læber på de her billeder er så super frisk, hvilken læbestift har du på :)?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du altså bare fin ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store bløde krøller med HH Simonsen.