Kan man få en bookmaker bonus til livet?

Dansk designertøj og en fin sommerkjole.

 photo Skaeligrmbillede 2016-04-26 kl. 20.44.17.png

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har dømt mange mærker af designertøj til kvinder
helt ude alene af de grund, at mærkerne er nogle, jeg forbinder med min mor. Jeg har op til flere gange oplevet, at det har været lidt af en fejl. Der gemmer sig mange fine mærker af dansk designertøj, som jeg slet ikke kender til. Det jeg oftest har lagt mærke til er, at jeg springer lidt over, hvis et brand styler deres tøj på en måde, der ikke stemmer overens med min egen stil og for den sags skyld appellerer mere til en noget ældre målgruppe end jeg selv. Men nogle brands gemmer altså på nogle mega fede styles, som man nemt kan komme til at snyde sig selv for, hvis man ikke giver dem en chance.

McVerdi er et af disse brands, der ikke har været i mit søgelys nogensinde før. Du kan købe Mcverdi online og fysisk i deres butikker. De sælger designertøj til kvinder af høj kvalitet, hvor der er taget højde for pasformen. Hvad endnu bedre er, at man både kan få almindelige størrelser og plus size størrelser hos dem. Det gør mig altid så glad, når et brand laver tøj til begge dele. De har en masse fine kjoler med a-snit, som er mit yndlingssnit. De har det nemlig med at fremhæve overkroppen, mens man får ro ned over maven og hofterne i og med, at kjoleerne ikke sidder tæt ind til kroppen.

 photo mcverdisummerdress.jpg

Særligt denne fine hvide sag har fanget min interesse. Helt ærligt så kunne jeg godt se mig selv tilbringe sommeren i den. Den er så fin og feminin. Den ser helt vildt behagelig ud. Den er lavet i italiensk bomuld og ikke en eneste af kjolerne i denne model er helt ens. Der er nemlig forskel på, hvordan mønsteret sidder på hver enkel. Det synes jeg er sådan en fin lille ekstra detalje. Den koster 1399 kr, hvilket i mit budget er lige i overkanten, men med det materiale er det forståeligt, at prisen er der efter. De har kun 2-4 dages levering hos McVerdi online, og det er en bonus ved at købe dansk designertøj frem for tøj fra udenlandske webshops, hvor der snildt kan gå en uge eller to, før de køb online rent faktisk ankommer.

Ønsker du ikke at gøre dine køb online, kan du besøge deres butik her i Århus i Guldsmedgade i stedet. Jeg tror hvert fald, jeg er nødt til at gå ned og prøve denne lækre sag inden længe.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man få en bookmaker bonus til livet?