OOTD #2: 70's sleeves.

Simpelt men meningsfyldt.

Reklame.

Langt hen af vejen kan noget af det mest simple have det mest kraftfulde budskab. Det vi oftes bider mest mærke i, er de simple ting, som på en måde kan gå hen og blive helt enestående netop fordi de er simple og skiller sig ud af den grund. Det kan være alt fra et foto på lærred til et citat eller en geometrisk figur. Oftes kan billeder på lærred være nogle billeder af folk vi holder af og andre fra et godt minde eller noget helt 3. Jeg har et citat af Tina Dickow som jeg drømmer at få tattooveret en dag. Det er et citat som har fulgt mig i mange år og hver evig eneste gang jeg læser eller hører det bliver bekraftiget i nogle af de svære beslutninger jeg har skulle træffe og af og til også nogle af de svære valg jeg står overfor i nuet. “Sometimes the fastest way to get there is to go slow And sometimes if you wanna hold on you got to let go” kunne derfor være et ideelt billede på lærred fotolærred at få lavet for mig. Faktisk har jeg engang selv lavet det på en lys plade som jeg havde stående fremme.
 photo _DSC9641.jpg

Det ville uden tvivl tage sig noget pænere ud med den rette skrift type og i en god kvalitet. Men ordene er de samme. Det er en god reminder for mig og jeg kan mærke at jeg mangler min gode gamle hjemmelavet i farten plade til at bidrage positivt til min tankegang. Derfor må det blive den næste gave til mig selv at få det lavet. Hvor det skal stå eller hænge endnu ved jeg ikke. Jeg tror også snart at den tattoo bliver en realitet. Det var faktisk den første jeg drømte om at få lavet, men jeg har ladt den vente på sig indtil jeg følte det helt rette tidspunkt var der. Jeg synes sådan at jeg kan fornemme at det er liiige rundt om hjørnet nu.

– Lise Emilia

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med sumopix.com.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #2: 70's sleeves.