Dagens makeup: Pale green makeup geek.

OOTD #2: 70’s sleeves.

Der er kommet en masse nyt i mine garderobe i forbindelse med min opstart i Zizzi. Bukser som jeg ellers har gået en stor bue udenom de sidste mange, mange år har fået en plads i min garderobe igen. Jeg har nemlig fundet verdens mest behagelig og på samme tid pæne sorte bukser som jeg allerede er kommet til at holde meget af. En farve som også har fået lov til at komme tilbage i min garderobe er hvid. Både i form af denne hvide bluse med 70’er ærmer jeg viser jer i outfittet i dag, men også en mega lækker hvid denim jakke som jeg lover i også snart får at se. Det er bare den fineste sommerjakke jeg længe har haft.

Det har været helt vildt godt for mig, at komme i nået tøj der passer mig bedre. Det er så skønt ikke at skulle tage hensyn til min størrelse på samme måde længere. Nu vælger jeg det fra plus size kollektionerne jeg synes er fedt og det jeg synes det klæder mig. Jeg føler mig som en fugl der har fået lov til at flyve frit igen og det kan kun anbefales. I skal også have en stor tak for at tage så pænt imod mit første OOTD, det gjorde mig så glad og gav mig ekstra meget mod på at fortsætte.

 photo DSC_0621x.jpg

 photo DSC_0707x.jpg

 photo DSC_0720x.jpg

Bluse – Zizzi // Bukser – Zizzi // Sko – H&M // Øreringe – H&M // Halskæde – Pilgrim.

Bukserne er lavet i den skønneste strækbare metervarer og  de er slimfit, hvilket er perfekt, jeg elsker nemlig når bukser sidder helt ind til mine ben, særligt omkring mine ankler. De er så behagelige at have på! Noget jeg troede jeg aldrig skulle finde i et par pæne bukser.

I dag er jeg hos min kæreste. Vi har sovet længe, snakket og spist sen morgenmad. Vi får et par af hans venner på besøg til spisning i aften, så det meste af dagen komme til at gå med madlavning. Det et skønt når der er tid til det, helt uden stress. Jeg skal stå for desserten som jeg tænker i også skal se herinde på bloggen for jeg tror det bliver mega lækkert. Jeg håber at i nyder pinsen!

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • Du ser altså bare rigtig godt ud <3
    Jeg er vild med at du også gør opmærksom på plus size mode lige som jeg selv gør 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Pale green makeup geek.