Pas på dig selv på din rejse.

Dagens makeup: Pale green makeup geek.

Det er ikke den mest spændende makeup jeg går med i øjeblikket. Med nyt arbejde har jeg lige skulle vænne mig til at stå tidligt op igen og skynde mig lidt mere end jeg har skulle siden marts, derfor har jeg været lidt dårlig til at komme op i god nok tid om morgenen til at lægge en makeup der er værd at vise frem herinde. MEN! Jeg har et lille lager af billeder med makeup looks jeg ikke har nået at poste her på bloggen. Deraf kommer der et look til jer med nogle fine lysegrønne øjenskygger og en vinget eyeliner som er en 3 uger gammel. Better late than never, som man siger.

 photo IMG_3874x.jpg
 photo IMG_3858x.jpg

Foundation ?  Rimmel Lasting 25H Finish Foundation 100 Ivory. 
Concealer ? NYX HD Photogenic Concealer Wand fair.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Bronzer ? e.l.f. Powder Blush Palette light.
Blush ? e.l.f. Powder Blush Palette light.
Highlighter ? Makeup Revolution Pro Illuminate.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde. 
Øjenskygge ? Makeup Revolution I ? Makeup Slogan Palette Makeup Geek.
Mascara ? L?Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Mascara Black.
Eyeliner ? Rimmel Colour Precis Eyeliner 001 Black.
Lipliner ? MAC boldly bare lip liner.
Læbestift ? NYX Butter lip gloss angel food cake.

Øjenskyggerne jeg har brugt er fra min nyeste Makeup Revolution palette ved navnet Makeup Geek. Som i øvrigt er på tilbud til 41 kr lige nu. Den skal i nok komme til at høre mere om i en seperat indlæg, til en start vil jeg bare sige at det er en noget mere farverig palette end jeg normalt erhverver mig, kvaliteten er formidabel som den plejer at være ved Makeup Revolution øjenskygger. Eyelineren er en ny sag fra Rimmel, der kommer også et look med en blå eyeliner til jer, som jeg har haft det rigtig sjovt med.

Nu vil jeg pakke en taske og starte min lange pinse-weekend ud med et par dage hos min kæreste.
Det er nu altså rart med liiidt mere weekend end man plejer at have. Am i right?

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på dig selv på din rejse.